Life coach

Nieuwsbrief

TRAUMA VERWERKEN EN LEVENSKNOPEN ONTWARREN

Als life coach en healer begeleidt Hilde sinds 10 jaar volwassenen op sleutelmomenten in hun leven. Ze heeft vele tools ter beschikking om je te helpen wanneer je het gevoel hebt om vast te zitten in je eigen leven, niet vooruit te raken en in cirkels te lopen. Ze kan je doorheen moeilijke of onomkeerbare beslissingen coachen of levensknopen en crisissituaties helpen ontwarren. Ze laat je dan meelezen in het boek van je eigen leven, en laat je het vervolg zelf kiezen.

Lichamelijke klachtenHilde heeft een brede ervaring met de holistische aanpak van pijn en ziekte en ze kan je ook steeds doorverwijzen voor de juiste alternatieve behandeling. Wanneer je steeds terugkerende pijnklachten of onverklaarbare pijnsensaties hebt, kan ze helpen de diepere oorzaken daarvan te ontsluiten. Het kan zijn dat je naast de energetische behandeling (healing) ook een medische behandeling nodig hebt, maar wanneer je de sleutels in handen krijgt om de diepere oorzaak van de pijn aan te pakken, zal die definitief verdwijnen na de medische behandeling.

Hooggevoeligheid


Omgaan met je hooggevoeligheid kan een hele klus zijn. Bij Hilde zit je tegenover een extreem hooggevoelig persoon die voor zichzelf deze 'handicap' heeft omgebogen naar een 'talent'. Je kan bij haar terecht voor coaching in dagdagelijks hooggevoelig 'zijn' en energetische bescherming, de verschillende dimensies en aspecten ervan uitleggen, het zoeken en naar buiten brengen van jouw specifieke gave binnen die hooggevoeligheid.

Behandelen van pijn, verwerken van een trauma, ongelukkig zijn, hooggevoeligheid ... Een trauma verwerken en/of gelukkig worden met onze hulp.