Hakaweekend 'Standing for Unity'
search
add_circle

EAN: {{ chosen.eancode }}

Op 30 april en 1 mei 2022 telkens van 10 tot 18 u.

Deze weekend workshop wordt gebracht door mijn partner Klaas Timmer, van Polynesische afkomst langs moederskant, en mezelf. We leren een haka aan,die gecomponeerd werd tijdens de eerste Lockdown in 2020, tegen geweld. Klaas draagt de toestemming om deze haka aan te leren. Deze haka komt op tegen alle vormen van geweld : fysiek,verbaal of sexueel geweld, mishandeling van vrouwen en kinderen maar ook haatpolemiek en alles wat niet liefde en groeikracht is. 

Je zou kunnen zeggen dat deze haka heel actueel is, dus. Daarom hebben we besloten om hem te brengen aan een vrije bijdrage, maar wel met een minimum bedrag. De twee dagen zullen gevuld worden met teachings rond de voorouders, de aarde en hoe wij als mens deel kunnen nemen aan de 'shift', afgewisseld met het aanleren van woorden en bewegingen van de haka

Op zondag zullen wij met een hele groep mannen en vrouwen onze Vredesroep aan het universum schenken. Je zal intussen woorden en bewegingen zo goed kennen, dat je ten volle daar kan staan in je kracht. Fijn voor vaders met zonen, moeders met grote dochters, mannen en vrouwen die zelf geweld hebben ondergaan in hun jeugd, of gediscrimineerd zijn geweest, of worden. Als je moeilijk expressie kan geven aan jezelf. 

Meld je aan voor deze tweedaagse workshop aan MINIMAAL 80 EUR. Met twee personen van 1 gezin of koppel / minimaal 120 EUR voor twee personen / 3 personen van 1 gezin 60 EUR per persoon. Wij organiseren aan vrije bijdrage omdat we graag willen toegankelijk zijn voor iedereen. Heb je de middelen om meer te betalen of vind je op dat moment dat de workshop echt meer waard is, kan je altijd een extra bedrag storten of cash betalen ter plaatse. 

Wil je echt graag deelnemen maar lukt ook dit bedrag niet voor jou, neem dan contact met ons op.

Hakaweekend 'Standing for Unity'

{{ chosen.list_price | formatEuro }} {{ chosen.sale_price | formatEuro }}*

Verkocht per weekendworkshop | * Inclusief 21% BTW

Kies {{ variant_type_name }}:

arrow_drop_down
  • {{ error_message }}
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Betaalwijze:

Verzending (Gratis vanaf {{ chosen_shippingoption.free_delivery | formatEuro }}):

Verzending

Gratis {{ chosen_shippingoption.price | formatEuro }}

Totaal:

{{ total | formatEuro }}

Hakaweekend 'Standing for Unity' is niet meer in voorraad

Prijs op aanvraag

Vul hier jouw e-mailadres in en ontvang een voorstel voor Hakaweekend 'Standing for Unity'.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x