Krijgercirkel voor hedendaagse krijgers  (12 tot 14 april 2024)
search
add_circle

EAN: {{ chosen.eancode }}

Krijgerschap is inspiratie in actie. Het heeft weinig te maken met roepende, ongeschoren mannen, op zoek naar hun persoonlijke, mannelijke kracht. Vele krijgers doen dagdagelijks waardevol werk in hun eigen leefomgeving, terwijl ze toch ook zorg dragen voor hun gezin of partner. Je hoeft daar geen oerkreten voor te laten, hoewel dat eens fijn kan zijn. Er zijn zelfs veel vrouwelijke krijgers, die elke dag weer een verandering brengen in deze wereld.

Krijgers denken onafhankelijk, laten zich niet verblinden en lopen hun pad vaak alleen. Het zijn vaak pioniers van het hart of in hun werkveld. Deze workshop gaat over de drie manieren van krachtopbouw voor krijgers die hun werk in de maatschappij aan het doen zijn. Hij gaat ook over een gezonde balans tussen hechting en onthechting, over de balans tussen je persoonlijkheid, je gezin en je missie.

Voel jij jezelf een krijger?

- Ben je een onafhankelijke denker, doorzie je onze maatschappij?
- Heb je een hart voor mensen, ben je betrokken bij de wereld?
- Vinden mensen van jou dat jij charisma of natuurlijk leiderschap hebt?
- Voel je veel connectie met dieren, de planten, de natuur?
- Heb je een natuurlijke nieuwsgierigheid naar je eigen functioneren als mens, en je zelfontwikkeling en diepe inzichten daarin?
- Draag je integriteit hoog in het vaandel?

Dan zal vast het volgende programma je nieuwsgierigheid prikkelen. Het is mijn intentie in deze krijgercirkel om natuurlijke (ook vrouwelijke) krijgers te initiëren en inzicht te geven in krachtopbouw. Vanuit de Siberische en tibetaanse traditie wordt in het krijgerschap vooral de onthechting beklemtoond. Vrouwelijk krijgerschap toont je een pad van balans tussen beide : hechting en onhechting in balans hanteren is waar de hedendaagse krijger mee te dealen heeft.

Een greep uit het programma :

- De drie basispractices van iedere hedendaagse krijger, die hem of haar helpen krachtig te blijven,ook bij tegenslag
- Aurazuivering + het terughalen van versplinterde kracht
- Vuurinitiatie : innerlijke stabiliteit verhogen
- Sleutelmomenten inzetten voor instant verandering
- Frequenties herkennen en inzetten : energetische bescherming
- Theoretische blokken en groepssessies rond : mannelijk versus vrouwelijk krijgerschap, onafhankelijk denken, levensvreugde, verbinding en authenticiteit, non-lineaire focus
- Medicijnwandeling : kennis her-inneren en verbinden met wat de aarde wil voor jou
- Samenwerken : intentiezetting en kata voor energieverhoging + verbinding met het collectief van krijgers


Geen voorkennis nodig, waar practices zijn, worden ze goed uitgelegd en samen uitgevoerd. De deelnemers kunnen deze practices thuis verderzetten om hun krachtopbouw dagdagelijks te onderhouden.

De plek : het weekend gaat door in Drenthe bij Smalhoorn. Een prachtige plek in de natuur, met voldoende prettige binnenruimtes en slaapvertrekken alsook plekken om alleen terug te trekken om te reflecteren. We werken in een Finse Kota, een houten huisje met eventueel een houtkachel als het nog fris is. Krijgerschap in de meer vrouwelijke vorm is erg natuurverbonden en laat je je oor te luisteren leggen op de aarde, bij de bomen, en in de cirkel van krijgers.

Als je graag wil deelnemen, maar de prijs is echt te hoog, kunnen we een oplossing zoeken. Vragen staat vrij. Omwille van de terreinhuur kan ik dat voor 2 personen doen.

Wij verzorgen ter plaatse eenvoudige maaltijden, passend bij de activiteit.

Hou er rekening mee dat de prijs enkel voor de cursus is : 

380 betaal je voor de weekendtraining, btw inclusief, en 120 voor het verblijf en de maaltijden! Er zijn geen privékamers maar we kunnen wel even overleggen of je een kamer voor 2 kunt gebruiken en daarvoor een kleine meerprijs betalen.  Als je met twee deelnemers komt en graag samen slaapt of graag een buitenslaapplaats gebruikt, geef dat dan duidelijk aan!

Krijgercirkel voor hedendaagse krijgers (12 tot 14 april 2024)

{{ chosen.list_price | formatEuro }} {{ chosen.sale_price | formatEuro }}*

* Inclusief 21% BTW

Kies {{ variant_type_name }}:

arrow_drop_down
  • {{ error_message }}
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Betaalwijze:

Verzending (Gratis vanaf {{ chosen_shippingoption.free_delivery | formatEuro }}):

Verzending

Gratis {{ chosen_shippingoption.price | formatEuro }}

Totaal:

{{ total | formatEuro }}

Krijgercirkel voor hedendaagse krijgers (12 tot 14 april 2024) is niet meer in voorraad

Prijs op aanvraag

Vul hier jouw e-mailadres in en ontvang een voorstel voor Krijgercirkel voor hedendaagse krijgers (12 tot 14 april 2024).

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x