COLLECTIEF TRAUMA ONLINE

Trauma creĆ«ert bevroren delen van het verleden die zich vastzetten in ons lichaam. Het leven en de vitaliteit stromen niet goed in die delen. Wanneer we als mensheid collectief trauma ondergaan, raken sommige mensen gedeconnecteerd van hun gevoel terwijl anderen dan net heel erg reactief zijn en veel gevoelens ervaren. Als mensheid hebben we ook een collectief lichaam dat verbonden of vaak niet meer verbonden is met de planeet. 

Wij als deeltjes van dat collectieve lichaam van de mensheid kunnen het lichaam van binnenuit helen. Tweewekelijks kan je deelnemen aan een groepsmeditatie waarbij je zelf in het reine komt met voorouderlijke en collectieve thema's die boven komen drijven in uitdagende tijden. 

We komen samen met een groep mensen uit de Lage Landen. De eerste tijd is dat online, maar in de zomerperiode willen we graag een fysieke cirkel proberen samen te brengen. We doen samen helingswerk in onszelf en brengen zo telkens weer een stukje licht terug in de wereld. Als je hieraan graag wil deelnemen, kan je je inschrijven via het formulier hiernaast! Deze workshop is gratis.

Eerstvolgende data 2 maart om 20 u 

De theorie kan je hier beluisteren : https://youtu.be/V72FdMIoVfQ

COLLECTIEF TRAUMA ONLINE
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
COLLECTIEF TRAUMA ONLINE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x