Bedrijfstraining

NO NONSENSE INTEGRITEIT

Integriteit is een sleutelwoord in alle activiteiten van Hilde Goris. Ze begeleidt naar de eenvoud van het zijn. Ze is een katalysator en transformator.Wil jij onderzoeken met een plezante activiteit onderzoeken waar dubbele bodems in mensen, processen en communicatie zitten? 

Die kan ze op maat uitwerken! Met 20 jaar ervaring weet ze ook heftige groepsprocessen te begeleiden. Ze neemt daarin steeds een ruime bocht langs vertrouwen, kwetsbaarheid, menselijkheid, schuld en schaamte, en verbindende communicatie. Ze heeft meteen alle roze olifanten in de kamer doorprikt, maar je moet wel tegen een stootje 'eerlijkheid' kunnen als je haar wil inhuren hiervoor.

ENERGIEPEIL EN FLOW

Voor ondernemers en professionals weet Hilde Goris de box van pandora te openen : wat je niet ziet, kan wel nog bestaan. Durf je haar te laten meekijken in je sleur, zwaarte of twijfel of andere potjes die je liever gedekt houdt? Ze kan je perfect verwoorden wat je liever onder het tapijt veegt!

Ze is een tolk tussen wat iedereen kan zien, en de onderhuidse (onzichtbare) stromen. Er zijn zoveel onzichtbare bewegingen, iets eenvoudigs als een emotie die gevoeld wordt, is onzichtbaar en kan verloochend worden. Maar 20 emoties die zich opstapelen, maken het geconcentreerd en positief werken onmogelijk. Boek hieronder meteen je sparringsessie voor teamleaders of je breakthrough sessie voor ondernemers als kennismaking!

Of vraag een afspraak aan voor een uitgewerkt teampakket Office Energetics, een online pakket Body Energetics voor stressafbraak tot 50 deelnemers, of een op maat uitgewerkte Leiderschapstraining.

FLOW BETEKENT STROOM

Zeker in stormachtige tijden is het niet evident om je medewerkers in een goeie verbinding met elkaar te houden, of zelfs : in een goeie verbinding met zichzelf!  Trauma en onveiligheid, maar ook eenzaamheid zorgen voor een shockeffect dat je ook voor een langere periode verweesd kan achterlaten. Dat is voelbaar in bedrijven : teams raken verwijderd van elkaar en dat is echt niet bevorderlijk voor de samenwerking. 

Als we niet weten naar welke haven 

we koers zetten, is geen enkele 

wind gunstig. (Seneca)

Wist je dat je je moeilijk met je team kan verbinden wanneer je de verbinding met je eigen richting en gevoel kwijt bent? En ook niet met de doelen en de koerswijzigingen van het bedrijf? En dat je dan humeurig of verdwaasd wordt van alle veranderingen? Teambuildings die je gevoelens in beweging zetten, helpen je daar weer connectie mee te maken. Dan kan je weer beter mee in de stroom!  In een periode waarin wendbaarheid voor elk bedrijf een topprioriteit is, moeten alle neuzen van een team in dezelfde richting wijzen. Daarom biedt Hilde nu Rooting Sessions voor grote en kleine teams : teamversterkend, herbronnend en boordevol hernieuwde veerkracht. De laatste maanden kwam er een Blended Learning Natural Adaptive Leadership bij, die ook voor solopreneurs beschikbaar is in een VIPVERSIE! Vraag vrijblijvend meer info!


(Peter Willekens, productiviteitsexpert bij Time-Booster) :

Een geweldige woensdag! Ik ging voor een inspiratiesessie naar Hilde. Ik heb deze sessie gewonnen bij een wedstrijd die Hilde deed op LinkedIn. Ik wist niet wat ik er mocht verwachten. Langzaam werd duidelijk dat het iets met Lego zou worden. Lego Serious Play. Op de vraag die ik had, kwam zeer snel een antwoord. Na deze sessie werd het me duidelijk wat mij te doen staat.Ik kan iedereen aanbevelen om eens een sessie met Hilde te boeken. De inzichten die je krijgt zijn zeer accuraat, waardevol en inspirerend. Ik vond het een prachtige sessie met iemand die perfect weet wat ze doet. Mijn dankbaarheid is dan ook erg groot. En nu over naar - Actie!


Crisisprijs  € 169 EUR

Rooting Session Teams 3 uren

Prijs op aanvraag
Bedrijfstraining

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x