Life coach & healer

TRAUMA VERWERKEN EN LEVENSKNOPEN ONTWARREN

Als life coach en healer begeleidt Hilde sinds meer dan 20 jaar volwassenen op sleutelmomenten in hun leven. Ze heeft vele tools ter beschikking om je te helpen wanneer je het gevoel hebt om vast te zitten in je eigen leven, niet vooruit te raken en in cirkels te lopen. Ze kan je doorheen moeilijke of onomkeerbare beslissingen coachen of levensknopen en crisissituaties helpen ontwarren. Ze laat je dan meelezen in het boek van je eigen leven, en laat je het vervolg zelf kiezen.

GELUKKIG WORDEN

Ze kan je leren wat jouw talenten en levensbestemming zijn en helpt je het vertrouwen in jezelf te herwinnen om stap voor stap je leven zo te maken dat je er voldoening en geluk in vindt. Met haar heldere kijk op de zaken krijg je van haar duidelijke informatie, maar ze kan je de nodige technieken aanleren om met je eigen emoties, lichaam en gedachten te werken. Ze ondersteunt je nieuwe leven transformatie met bloesemtherapie.

LICHAMELIJKE KLACHTEN

Hilde heeft een brede ervaring met de holistische aanpak van pijn en ziekte en ze kan je ook steeds doorverwijzen voor de juiste alternatieve behandeling. Wanneer je steeds terugkerende pijnklachten of onverklaarbare pijnsensaties hebt, kan ze helpen de diepere oorzaken daarvan te ontsluiten. Het kan zijn dat je naast de energetische behandeling (healing) ook een medische behandeling nodig hebt, maar wanneer je de sleutels in handen krijgt om de diepere oorzaak van de pijn aan te pakken, zal die definitief verdwijnen na de medische behandeling.

HOOGGEVOELIGHEID

Omgaan met je hooggevoeligheid kan een hele klus zijn. Bij Hilde zit je tegenover een extreem hooggevoelig persoon die voor zichzelf deze 'handicap' heeft omgebogen naar een 'talent'. Je kan bij haar terecht voor coaching in dagdagelijks hooggevoelig 'zijn' en energetische bescherming, de verschillende dimensies en aspecten ervan uitleggen, het zoeken en naar buiten brengen van jouw specifieke gave binnen die hooggevoeligheid.


Life coach & healer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x