KRIJGERSCHAP

Hilde is sinds 2003 actief in het domein van de persoonlijke ontwikkeling. Ze volgde haar opleiding bij Siberische Sjamanen waarvoor ze gedurende enkele jaren intensief tolkte. Ze heeft voor missie en gave mensen in hun kracht en op hun pad te plaatsen. organiseert op regelmatige basis groepsactiviteiten voor volwassenen. Ze begeleidt mensen naar een dieper begrip van de werkelijkheid doorheen cursussen spiritueel krijgerschap. Een mengeling van krijgskunst, yoga, meditatie, bewustzijnstraining zet je met je twee voeten recht in het leven. Ook technieken voor energetische bescherming komen aan bod.

Persoonlijke ontwikkeling

RECONNECTION

Iedereen leert bij Hilde om in zijn kracht en in zijn centrum te komen, in contact met zijn diepste essentie. Vaak is dit een ontroerende en ontwapenende ontmoeting... In dit contact ligt een diep geluksgevoel en de oplossing voor bv. burnout en depressie. Natuurverbondenheid is een sleutelwoord, wanneer je met je hart leeft, ontstaat er een diep respect voor het prachtige harmonieorkest dat Moeder Natuur is, en waar elk instrument en elke partituur zijn eigen rol te spelen heeft. Sjamanisme is een diepe verbondenheid met alles wat leeft.

ceremonies

CEREMONIES VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN

Hilde begeleidt tijdens uw feest uw humanistische of spirituele ceremonie voor geboorte, huwelijk, scheiding, verjaardag, opening .... Ze werkt niet enkel als ceremoniemeester op zo een moment, maar verbindt alle aanwezigen in een waar diepmenselijk ritueel. Ze weet elk publiek te raken en betrekt iedereen in het eren van deze momenten waar met het leven zelf in aanraking komen. Als gedreven spreker en groepsfacilitator weet ze iedere deelnemer, ieder familielid, groot en klein uit te nodigen in universele plechtigheid. Op www.wildeganzen.be krijgt u een totaalbeeld van onze activiteiten.

Zowel groepsactiviteiten als individuele begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling - tevens ceremoniemeester. Van persoonlijk ontwikkelen tot vechten tegen een burnout of depressie.