TIENERS EN JONGEREN

Voor meiden van 13 tot 16 zijn er maancirkels waar ook introverte en hooggevoelige meisjes op regelmatige basis elkaar kunnen ontmoeten : kristallen, kruidenrecepten, een kampvuur, ernstige gesprekken en de slappe lach zijn mogelijke ingrediënten voor deze kleine vertrouwde groep meisjes. Eén workshop per vakantie!

Voor jongeren vanaf 16 is er het systemisch traject : 'Sleutels voor mijn kleine en grote zorgen'. We werken rond de thema's die jullie bezighouden. De ontmoeting tussen de begeleiders en de groep, is het belangrijkste. Daarnaast zijn er zelfreflecties en systeemopstellingen, rond de thema's die in de kampvuurmomenten vooraf zijn naar voor gekomen of rond de vragen die in de groep leven. De jongeren bepalen de inhoud, en wij zorgen als volwassen begeleiders voor een veilige setting en passende oefeningen!

Wil je graag verdere info over deze workshops?

Vul het formulier in en ik beantwoord zo snel mogelijk je vragen. Voor de kampvuren en het systemisch traject geef je best je interesse gewoon aan. De data liggen daarvan nog niet vast.

Wil je je kind inschrijven voor de maancirkels?

TIENERS EN JONGEREN
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
TIENERS EN JONGEREN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x