FAMILIEOPSTELLINGSDAGEN

Na enkele opleidingen bij Ingrid Dykstra en al heel wat opstellingen voor gezinnen met kinderen (met grondankers) starten mijn levenspartner Klaas en ik nu met onze eigen opstellingsdagen 1 x per maand. Klaas en ik werken daarvoor samen en je kan zowel als representant komen, of voor een opstelling komen en de dagworkshop meedoen, of met je kindjes komen en een gezinsopstelling vragen (max 1 gezin per dagworkshop). De prijzen zijn verschillend en zie je in de varianten. 

De opstellingen gaan door in Wiekevorst van 10 tot 17 u. Je krijgt nog een praktische mail hierover!

Voor zij die niet weten wat familieopstelling is : 

Met familie- of organisatieopstellingen kan je inzicht te krijgen in het krachtenveld waarin jij je bevindt. Een opstelling is een visualisatie van het patroon en de dynamiek waar je mee te maken hebt. Dit kan gaan over zowel je privé- als professionele leven.

We kijken tijdens een opstelling naar het enorme web waardoor alle personen en gebeurtenissen binnen een (familie of organisatie)systeem met elkaar verbonden zijn en hun effecten hebben in het verleden, heden en toekomst.

Andere deelnemers dienen als representant van de mensen om jou heen en stellen zich op een bepaalde wijze in de ruimte op, die precies lijkt op jouw situatie. In een opstelling wordt helder hoe jij in verhouding staat tot anderen. Blinde vlekken worden zichtbaar. We kijken ook hoe patronen eventueel uit je jeugd afkomstig zijn. Vanzelf wordt duidelijk hoe je kunt handelen en stromen de energieën door. 

Check de volgende data in de webshop, of vraag ze via dit contactformulier!


FAMILIEOPSTELLINGSDAGEN
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
FAMILIEOPSTELLINGSDAGEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x