KRIJGERSCHAP

“The average man is hooked to his fellow men, while the warrior is hooked only to infinity.”
― Carlos Castaneda

Een spiritueel krijger is een onafhankelijk persoon die een leven leidt van onthechting. Hij waakt met voorzichtigheid over de banden die hij met personen en dingen aanknoopt. Want hij wil onafhankelijk blijven in zijn denken, en de ware natuur der dingen observeren. Want dit maakt dat hij op elk moment alert en correct kan reageren. Krijgerschap is een manier van leven.

De natuur der dingen kennen is een grote tool om het leven makkelijker te maken voor je. De werkelijkheid kent vele lagen, en wanneer je je observatievermogen aanscherpt, kan je vele van deze lagen waarnemen en zo adequater beslissingen nemen en handelingen stellen. Want je kan ook rekening houden met deze multidimensionele werkelijkheid, en alle verborgen bedoelingen en energiestromen in de interactie. 

Het openen van je bewustzijn, het beheersen en leren gebruiken van de energie binnen je en buiten je, het bepalen van de juiste interactie met de werkelijkheid en het juiste moment daarvoor, dat alles behoort tot het krijgerschap. Om impact te hebben op de werkelijkheid, dien je je energieveld te versterken en je energiepeil te verhogen. Een krijger kent diverse technieken tot zelfregulering. 

Er bestaan verschillende tradities binnen het spiritueel krijgerschap. Je hebt de tibetaanse traditie van de Shambala, de visie van de zuid-amerikaanse Toltek, en de siberische vechtkunst uit Boerjatië. Diegene die deze vechtkunst ging toepassen in de moderne Sovjetunie gaf er de naam Astraal Karate aan. Binnen de cursussen worden deze verschillende tradities toegepast. We gaan via beweging, geluid, ademhaling... in een veilige omgeving aan het werk met ons energieveld. We werken met onze schaduwkanten, ons verleden en onze toekomst, we scherpen onze onafhankelijkheid aan en ontdoen ons van schadelijke invloeden.

Het verzamelen van voldoende energie en de kennis van het proces om een intentie waar te maken, vormt een belangrijk element in de lessen Spiritueel Krijgerschap. Doorheen de verschillende bewegingen en ademhalingen leer je contact maken met bepaalde delen van jezelf. Je staat stevig in je centrum en op de grond en vanuit bewust zijn kan je dan je energie richten op een intentie die in overeenstemming is met jouw levensbestemming. Ook in tijden van grote woeligheid, is het belangrijk je onafhankelijk denken te bewaren en daar heb je wel wat energie voor nodig!

Wil je graag verdere info over deze workshops?

Vul het formulier in en ik beantwoord zo snel mogelijk je vragen.

Wil je je inschrijven voor één van de workshops?

KRIJGERSCHAP
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
KRIJGERSCHAP

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x