RECONNECTION & RETREATS

Sjamanisme is het pad dat van verbondenheid met de aarde en ons lichaam leidt naar een grotere verbondenheid met de ziel en het leven zelf, die we ook zijn.

Vroeger, in oude tijden, op alle continenten en overal werd godsdienst buiten beoefend. Onder de sterren kwamen mensen samen om hun verbondenheid met het middelpunt van de kosmos te voelen, die bewegende kracht, God, de Goden. Een heldere sterrenhemel maakt de grootsheid waar wij deel van uitmaken voelbaar voor elke sterveling.

Vreemd genoeg zijn wij in onze hedendaagse cultuur zo vervreemd van deze verbinding dat wij God buiten onszelf zoeken,  Veel mensen willen niet in God geloven maar wel in een hogere kracht die alles in beweging zet, die weet waar we vandaan komen en vooral waar we heen gaan. Die bewegende kracht is de kracht die het perpetuum mobile in de kosmos is, het ritme en de adem die de planeten beweegt, ons winter, zomer, herfst en lente brengt, maar ook dag en nacht, en de cyclus van de maan. Onze aarde als planeet is een grote symfonie waar ieder mensje en elk ander wezen hun eigen toon en instrument en ritme toevoegen aan het geheel. Ieder maakt er deel van uit.

The dream of the planet is the collective dream of billions of smaller, personal dreams, which together create a dream of a family, a dream of a community, a dream of a city, a dream of a country, and finally a dream of the whole humanity.  (Don Miguel Ruiz)

Leven doen we dus bijlange niet alleen, en we zijn ook maar gelukkig als we het leven in ons hart voelen kloppen. Als het klopt, worden we gelukkig!

Iedereen leert bij Hilde om in zijn kracht en in zijn centrum te komen, in contact met zijn diepste essentie. Vaak is dit een ontroerende en ontwapenende ontmoeting... In dit contact ligt een diep geluksgevoel en de oplossing voor bv. burnout en depressie. Natuurverbondenheid is een sleutelwoord, wanneer je met je hart leeft, ontstaat er een diep respect voor het prachtige harmonieorkest dat Moeder Natuur is!

Wil je graag verdere info over de workshops en retreats?

Vul het formulier in en ik beantwoord zo snel mogelijk je vragen.

Wil je je inschrijven voor één van de workshops?

RECONNECTION & RETREATS
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
RECONNECTION & RETREATS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x