Waarvoor kan je bij mij terecht?

Coaching & healing

Op knooppunten, kruispunten, beginpunten, keerpunten en eindpunten in het leven, kan iedereen wel ondersteuning gebruiken. Bij Hilde kun je naast life coaching ook terecht voor healing, rebirthing, systeemopstelling voor jongeren of gezinnen, ademwerk en hartcoherentie, coaching op energiepeil en traumaverwerking. Vanuit haar achtergrond beantwoordt ze samen met jou al je levensvragen en helpt je op weg naar meer geluksgevoel.

Online Trajecten

Gratis online videotrainingen en webinars kun je bekijken in het online leerplatform van Hilde, de tribe. Speciaal voor vrouwen brengt Hilde met haar videotrainingen creatieve herbronningstrajecten. Je bekijkt ze in je woonkamer maar ze brengen je naar buiten, in koude en eenzame tijden. Ze nodigen je uit contact te maken met de wind, de zon en de maan, en de planten in je tuin of in de berm.

Bedrijfstraining

Hilde coacht niet alleen professionals en ondernemers naar beter persoonlijk functioneren en zelfontwikkeling, ook biedt ze groepsessies op maat. Vanuit 20 jaar ervaring als trainer werkt ze rond thema's als welzijn, stressverwerking, energiepeil op kantoor, collegialiteit en verbindende communicatie. Met haar nononsense aanpak verzorgt ze Lego Serious Play interventies en haka teambuildings samen met haar Polynesische partner.

Gratis hulp

Omdat iedereen graag gelukkig wil zijn, deelt Hilde haar blogs, vlogs, en gratis webinars en videotrainingen. Je kan ze vinden bij de blogs en in de tribe. En vragen staat vrij, als je iets niet terugvindt. Als je graag op de hoogte blijft van alle live video's en gratis videoreeksen, kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Daar krijg je een overzicht van alles wat er nieuw verschijnt en een regelmatige energie update

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x