Korte Relaxatiesessie
search
add_circle

EAN: {{ chosen.eancode }}

Om een antwoord te bieden om de golf van stress, heb ik puur lichamelijke relaxatiesessies voorzien op vrijdag. Die zijn gebaseerd op ademhalingen, bewegingen, korte diepterelaxaties, affirmaties, steeds zonder aanraking. Je leert deze relaxatieroutine zelf aan, en dat is net goed, zo kan je na 5 weken de oefeningen thuis opnemen. 

Na boeking via deze webshop kun jij je eigen slotjes blokkeren in mijn agenda : https://calendly.com/hildegoris/korterelaxatie (dat is enkel zo voor deze relaxatiesessies  en stresscoaching, voor de andere sessies maak je per mail met mij een afspraak)

Voor wie? 

Voor iedereen die voelt dat lusteloosheid en opgejaagdheid het dagelijkse bestaan zijn geworden. Ondernemers, professionals die onder druk staan. Alleenstaande ouders, mensen met blessures door spierspanning of verkeerde houding door stress. Gezondheidsklachten door stress. 

Meer nodig? 

Wanneer je een beurtenkaart aankoopt, heb je ook de mogelijkheid om een korte stresscoaching van 1.5 u eenmalig te doen, aan 75 EUR ipv de normale prijs. Soms kan dit nuttig of nodig zijn. 

Spelregels?

De sessies gaan live door in Scherpenheuvel, met een beurtenkaart. De prijs is heel economisch, maar er is geen terugbetaling vanuit het ziekenfonds. Het tijdschema van deze sessies is dan ook heel strikt, gelieve u daaraan ook zelf te houden zodat de uren gerespecteerd kunnen worden. Er is een halfuur relaxatie voorzien, en een kwartier voor het aankomen en vertrekken. Dat is niet veel, als je in ontspannen toestand bent en vraagt discipline. 

Afspraken die niet worden nagekomen worden wel aangerekend. Annulatie later dan 2 weken vooraf gaat van de beurtenkaart!Korte Relaxatiesessie

{{ chosen.list_price | formatEuro }} {{ chosen.sale_price | formatEuro }}

Kies {{ variant_type_name }}:

arrow_drop_down
  • {{ error_message }}
arrow_drop_down
arrow_drop_down
Betaalwijze:

Verzending (Gratis vanaf {{ chosen_shippingoption.free_delivery | formatEuro }}):

Verzending

Gratis {{ chosen_shippingoption.price | formatEuro }}

Totaal:

{{ total | formatEuro }}

Korte Relaxatiesessie is niet meer in voorraad

Prijs op aanvraag

Vul hier jouw e-mailadres in en ontvang een voorstel voor Korte Relaxatiesessie.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x