25 april 2023

Elfenkrijgers en natuurtempels

Elfen zijn wezens uit de dimensie van de elfen, die hoeders kunnen zijn van planten, waterstromen, kristallen, aardestructuren…. Zij zijn heel dicht bij onze planeet aarde, en maken er tegelijkertijd ook deel van uit. Zo’n elf heeft een lichtlichaam, en is transparant of beweegt zich in dimensies die mensen niet zien, maar ze zijn er wel. Wanneer ze incarneren als mens, is dat niet gemakkelijk voor hen. Elfen en ook als mens geïncarneerde elfenzielen, zijn altijd intraverbonden. Ik noem ze elfenkrijgers, omdat het een thema was dat naar voor kwam tijdens het schrijven van mijn boek over Vrouwelijk Krijgerschap. Ik had ze ook 'aarde-elfen' kunnen noemen.

Elfenkrijgers zijn met hun essentie verbonden, met hun zielezijn, en via die weg ook met de essentie en de ziel van alles en iedereen rondom. Onze wereld is bikkelhard, en vaak totaal afgesloten. De zachtheid van de natuur wordt in onze wereld smalend van tafel geveegd. Elfenkrijgers incarneren om mee te helpen aan het herstellen van onze band met onze grote moeder, de aarde. Je kan ze herkennen aan een aantal kenmerken.

Elfen en ook als mens geïncarneerde elfenzielen, zijn altijd intraverbonden. Ze zijn met hun essentie verbonden, met hun zielezijn, en via die weg ook met de essentie en de ziel van alles en iedereen rondom.

  1. Ze hebben zeer fijne zintuigen, en zijn dus hooggevoelig tot in de hoogste graad. Deze gevoeligheid kan vaak enkel het contact met dieren of de natuur aan, waar een rustiger en natuurlijker ritme leeft. Waar hun hart ook ruimte krijgt om te zijn en hun fijne zintuigen schoongewassen worden.
  2. Elfenkrijgers zijn verbonden met de natuurwezens, en ze nemen verschillende dimensies waar. Ze kunnen makkelijk praten met dieren en planten. Ze zijn graag in de natuur en het doet hen letterlijk pijn als ze zien hoe achteloos mensen met de natuur omspringen.
  3. Multidimensionaliteit en eenheidsbewustzijn is heel gewoon voor deze elfenkrijgers. Ze zijn ermee geboren door hun intraverbondenheid. Ze lopen dus een heel ander pad dan veel mensen. Om zichzelf als een individu te kunnen ervaren, moeten ze vaak moeilijke ervaringen doorlopen. Dat verankert hen in hun persoonlijkheid, wanneer ze deze ervaringen een plekje geven.
  4. Elfenkrijgers hebben gaven van helderziendheid, telepathie, heldervoelendheid… omdat ze makkelijk contact kunnen maken met hun lichtlichaam. Ze nemen zichzelf eerst als wezen waar en maar op de tweede plaats als lichaam en mens. Daarom kunnen ze ook heel begaafd zijn als healer : ze kunnen frequenties herstellen in het etherische lichaam, waarna het leven zich kan beginnen herstellen bij de patiënt.
  5. Zij zijn hier om tussen ons mensen te lopen, als frequentiedrager  en hersteller van het leven. Daarom zijn ze ook heel betrokken bij het wel en wee van de mensen en de aarde. Alle wezens uit hogere dimensies zijn heel erg liefdevol naar het pad van de mens. Ze zijn er om je te helpen. Je hoeft alleen te vragen.
  6. Je vindt hen terug in projecten die te maken hebben met het verenigen van de mensen en met het herstellen van de band met de aarde. Soms is dat in hun eigen tuin, maar ze treden ook op als hoeders van krachtplaatsen, die meestal in hun omgeving gelegen zijn. Ze zijn ook vaak kunstzinnig of heel creatief, in alle vormen. Dat gaat van muziek tot schilderen, of mode.
  7.  De kennis die deze mensen aanboren, komt voort uit hun intraverbondenheid. Zij komen ons helpen om de inheemse kennis van de planten, dieren en de aarde zelf weer te openen waar die verloren is. Zelfs wanneer ze zich daar niet van bewust zijn, worden ze vaak aangesproken door de spirits, omdat die de meest gevoelige persoon in de ruimte aanspreken.
  8. 8. Elfenkrijgers hebben een enorme levenskracht. Door hun intraverbondenheid stroomt het zuivere leven door hen heen via de planten, de stenen en de dieren,  en hebben ze echt veel energie. Leven van prana, wordt er wel eens gezegd. Wanneer ze niet voldoende individualiteit ontwikkelen, worden ze letterlijk onzichtbaar omdat ze volledig doorstroomd kunnen worden met prana.
  9. Ze spreken met heel hun wezen : communicatie is meer dan woorden maar is een frequentie. Als je die frequentie wil weergeven moet je wel duizend woorden gebruiken. Elfenkrijgers spreken met hun zijn. Vaak blijft het emotionele aspect wat achteraan hinken en kunnen ze niet zo goed hun gevoelens verwoorden, omdat hun persoonlijkheid niet geïntegreerd is. Ze zijn het gewoon niet gewend om als individu te functioneren.

Al deze kenmerken zijn er omdat deze aarde-elfen met een doel zijn geïncarneerd. Ik herinner me nog levendig hoe ik  jaar geleden boeken las over de Pleïaden van Amorah Quan Yin. Zij schreef over het creëren van plekken waar mensen opnieuw lering kunnen ontvangen over hun verbinding met de aarde en met zichzelf en de mensheid. En dat veel van deze speciale wezens zijn geïncarneerd om ieder zijn teachings te brengen voor kleine groepen van mensen. In speciale ruimtes die daarvoor worden gecreëerd om mensen te ontvangen in de juiste frequentie.

Zij kunnen heel makkelijk deze natuurtempels activeren en creëren omdat deze frequenties voor hen zo vertrouwd zijn. Ze weten van nature uit wat ze moeten doen om de zuivere levenskracht vrij te maken op een plek in de natuur.

Er zijn plekken op de aarde waar bepaalde frequenties en vortexen weer geactiveerd moeten worden, en dat is wat de elfenkrijgers komen doen. Zij kunnen heel makkelijk deze natuurtempels activeren en creëren omdat deze frequenties voor hen zo vertrouwd zijn. Ze weten van nature uit wat ze moeten doen om de zuivere levenskracht vrij te maken, niet alleen in healing maar ook in het vrijmaken van de levenskracht op een plek in de natuur. We spreken bij het woord natuurtempel niet over de bouwwerken die er al zijn maar over plekken in de natuur waar de natuurwezens en het aardegrid heel voelbaar zijn. Daar kunnen mensen dan heen gaan om zichzelf weer te verbinden met de planeet en met hun eigen zielepad. Ze kunnen hun energielichamen helen en opladen doordat de levenskracht er zo sterk stroomt. Ze kunnen er kennis en voeding ontvangen van de aarde zelf. Niet uit boeken, maar gewoon omdat de aarde rechtstreeks met hen praat.

Dàt is wat jij, als je dit voelt in je hart, hier komt doen. Het hoeft niet groots te zijn. Het mag ook klein, in je eigen tuin, of in de school waar je werkt. Daar doe je onzichtbaar werk voor de mensen, door een plek te creëren waar hun lichaam en geest kunnen ontladen en ontspannen. En ze boodschappen voor hun levenspad kunnen ontvangen. Dankjewel, omdat je hier bent in dienstbaarheid.


Elfenkrijgers  en natuurtempels

Je energie resetten : 8 tips voor healers en coachen

Ken je dat? Een healing of een coachingsessie geven, en merken dat je verdergegaan bent met je dag maar niet gemerkt hebt dat er energie aan je is blijven plakken? Deze tips uit het spiritueel krijgerschap werken zowel voor jou als je hooggevoelig bent en je bent overprikkeld, als voor plakkende energie vanuit een sessie met een cliënt.

12 april 2023

Lees meer

Creativiteit : 10 minitips om het magische tegengif voor angst te leren gebruiken

Er zijn veel gevoelens momenteel. Gevoelens over thuiszitten, gevoelens over gevangenschap, gevoelens over heropstarten, gevoelens over familieleden die in de zorg werken, gevoelens van rouw en verlies, en vooral : veel angst. Creativiteit is één van de manieren om je emoties in beweging te brengen.

16 juni 2021

Lees meer

Iedereen kan toveren : 4 magische dingen die jij ook doet

Heksen en tovenaars bestaan niet alleen in tekenfilms! Meer nog : ook jij tovert een beetje van tijd tot tijd! Want de volgende 4 dingen die we allemaal wel eens. Toch stammen zij van oude gebruiken, met een magische werking!

22 november 2021

Lees meer

Transformatie : next level gaan

Je kent het wel : situaties keren terug in je leven, ook al denk je dat je eraan voorbij bent. En dan gebeurt weer hetzelfde met andere mensen of in een andere job! Dat gaat zo bij bv. partnerkeuze, maar ook met geldproblemen bv, of de manier waarop je op je werk wordt behandeld!

14 april 2021

Lees meer

Levensnoodzakelijkheid van contact

We merken het allemaal : de redding uit de nood loopt vertraging op (het vaccin) . De uitzichtloosheid is moordend, en het gemis gaat stilletjes over in ‘het nieuwe normaal’. Maar wat als wat we missen zo nodig is voor onze gezondheid?

17 september 2021

Lees meer

Eenzaamheid of verbondenheid tijdens de Lockdown

Vanochtend kwam ik een reportage tegen van Terzake, waar een Italiaanse journalist samen met een arts van IC in zijn ziekenhuis een rondleiding kreeg. De verhalen van de verpleegsters, de ontmoediging van de dokter, … op het moment dat deze mensen spraken rolden de tranen over mijn wangen.

5 mei 2020

Lees meer

De RendierMoeder, een oud midwintersymbool (Ho-Ho-HoOoOoO)

Kerstmis lijkt een christelijk feest te zijn. Een moment waarop we kerstlampjes in onze kerstboom hangen, omdat het zo donker is, en als symbool voor het licht dat snel weer terugkomt. Na 21 december beginnen de dagen weer langer te worden. Maar wist je dat de slee van de kerstman, die aan de hemel vliegt, ook gebaseerd was op een oude mythologie?

1 januari 2021

Lees meer

10 weetjes over geld

Geld is een thema waar mensen niet graag over praten. Toch leven we in een wereld die draait om geld, en wel op een manier dat iedereen verplicht is om er te hebben. Geld staat dus voor overleven en bepaalt heel veel zaken, maar is wel een taboe-onderwerp.

2 februari 2021

Lees meer

Zorg dragen voor je eigen ecosysteem, jouw plekje op aarde

'Ze' zeggen dat wij volwassenen het met zijn allen verknallen, en misschien is dat ook wel zo. Maar vaak zien we niet echt wat we kunnen doen, zelf, in onze eigen omgeving. We zijn die reflexen kwijt omdat we nooit op die manier naar de natuur hebben leren kijken. Toch maken wijzelf in ons eigen leven het grote verschil. Hoe dan? Misschien doe je er al heel wat van.

8 september 2021

Lees meer

Gaslighting : manipulatie door narcisten

Gaslighting is een engelse term die verwijst naar het spelen van mindgames waardoor de ander het gevoel krijgt dat hij gek is. Het is een vorm van psychische manipulatie die wordt toegepast door psychopaten, sociopaten en narcisten.

11 januari 2022

Lees meer

Help, mijn kind wordt gepest

Het gebeurde vroeger en het gebeurt nu nog steeds, het gebeurt tussen kinderen, jongeren maar ook tussen volwassenen... pesten is van alle tijden en van alle leeftijden. Dit blogje leert je pesten beter doorvoelen om effectiever te kunnen ingrijpen.

10 mei 2020

Lees meer

Krijgerschap : een tool voor zelfsturing

Ik geef al jaren les in krijgerschap. De reden om deze cursussen te geven is niet dat ik het stoer vind om mezelf origineel wil voelen. De e n o r m e drive om deze trainingen te blijven geven, is er gekomen nadat ik met die tools en inzichten wonderlijke dingen heb zien gebeuren bij mensen die zelfs na één cursusreeks in hun daadkracht en centrum kwamen,

22 april 2021

Lees meer

Altijd maar doorgaan of duurzaam groeien : ondernemers en de cycli van de natuur

Deze foto zegt het dus helemaal voor mij! Als Magnolia na een uitgebreide lentebloei een tweede keer in de herfst gaat bloeien, is er iets mis. Want je kunt niet het hele jaar door in bloei staan. Alles in deze wereld kent een cyclus van ontstaan, groei, bloei en verdwijnen.

12 augustus 2021

Lees meer

Vasthouden aan destructieve of liefdeloze relaties

Aan de Belgische Kust hadden mijn dochter Tara en ik ons na een strandwandeling neergeplant aan de achterkant van de strandhuisjes, uit de wind, in de zon. Dit omdat onze broekspijpen naar goede gewoonte TOCH nat waren omdat we ze niet ver genoeg hadden opgerold. De jongens zaten een beetje verderop, Tara ging meteen haar net gemaakte foto's onderzoeken. En ik had dus tijd om te genieten van het zonnetje en van wat er allemaal voor me en rond me gebeurde.

1 augustus 2020

Lees meer

Waarom je als coach of energetisch werker een stabiele basis nodig hebt

Wanneer je als coach of energetisch therapeut werkt, heb je vast en zeker je eigen technieken ontwikkeld om dicht bij jezelf te zijn en te blijven. De veilige thuis die je bij je gezin hebt, de grondingstechnieken die je doorheen yoga of sport hebt ontwikkeld, jouw eigen momenten in de natuur.

17 juli 2020

Lees meer

Een tool om uit heftige emoties te raken

In dit blogje leg ik je een kleine meditatieve tekentechniek uit die je kan helpen om je gedachten te ordenenen en je gevoelens te kalmeren. Je hebt niet meer nodig dan een blad papier!

9 juni 2020

Lees meer

Positief in het leven staan : vloeken en zegenen!

Positief in het leven staan, sinds de film 'The Secret' doet iedereen aan focus en positief denken. De zoeker die ik ben, is altijd op zoek naar 'juistheid'. En mijn nekhaar staat overeind als ik op facebook alle zeemzoete, opgeblazen berichten zie. Want het leven is niet alleen rozegeur en maneschijn !

3 juni 2020

Lees meer

De Wilde vrouw en de Wildeman. Hoe vrij ben je nu echt?

Vaak word er gesproken over ‘wilde vrouwen’ of de ‘wildeman’, men spreekt over ‘wilden’ als men over ‘onbeschaafde’ mensen spreekt. Wild wordt ook sexueel getint gebruikt, met de betekenis ‘ongeremd’. Maar het wilde zijn waar deze blog over gaat, is nog veel m e e r. Wanneer ik naar jouw graad van w i l d h e i d vraag, vraag ik in hoeverre jij belemmerd wordt door ‘moeten’. M o e t e n… in al zijn vormen!  

15 mei 2020

Lees meer

Eenzaamheid of verbondenheid tijdens de Lockdown

Een blog over de eerste Lockdown in maart 2020, met een beschouwing over eenzaamheid of verbondenheid. Vaccins waren er op dat moment nog niet, alleen veel angst en boosheid.

1 april 2020

Lees meer

Niksdoen is gezond

Lummelen, niksdoen, het wordt schandelijk onderschat! In het niksdoen kunnen je hersenen overgaan in een andere modus. De creatieve, niet-gerichte modus. En die heb je voor sommige zaken ECHT nodig!

8 maart 2020

Lees meer

De kracht van Hooggevoeligheid : Tonal en Nagual in balans

Hooggevoeligheid is een omstreden begrip. De één wil er een label van maken, alsof het een handicap is. De ander maakt kleurrijke schilderijen of muziek, of is een goede DJ met zijn fijne zintuigen en zijn originaliteit. En misschien, heel misschien, is het gewoon wat het is : een manier van zijn!

1 februari 2020

Lees meer

Van Pechvogel naar Geluksvogel in 10 stappen

Ik dacht het vroeger ook, dat ik een p e c h v o g e l was, maar de laatste jaren heb ik begrepen dat alle dingen die ik heb meegemaakt, van mij een sterke vrouw maken, die van aanpakken weet en niet bij de pakken blijft zitten. Mensen kennen me zo, maar dat heb ik geleerd en dat kan jij ook!

5 januari 2020

Lees meer

Bezield Pitchen, hoe doe je dat?

Jezelf kort en krachtig aan enkele mensen of een publiek voorstellen, heet 'p i t c h e n'. Veel ondernemers zijn er een beetje bang voor. Hier is een manier om te pitchen die fris, energiek en prikkelend is voor je publiek!

10 december 2019

Lees meer

Negatieve emoties als Brandstof voor verandering

We zijn allemaal wel eens boos of gefrustreerd. Maar we gaan er allemaal op een andere manier mee om. De één gaat elke met een slecht humeur naar zijn werk en de ander doet alsof er niks aan de hand is! Nochthans zijn je emoties belangrijk om te voelen omdat ze een belangrijk signaal zijn.

3 september 2019

Lees meer

Neuroplasticiteit : je kunt alles leren

Kun je alles leren? Kan iedereen alles leren? Eigenlijk wel. Als je alleen maar begrijpt dat elk begin moeilijk is en oefening echt kunst baart. De voorwaarde hiervoor is dat je door de handeling te doen, de nodige hersenwijzigingen doet.

19 oktober 2019

Lees meer

Hoe je meer stabiliteit kan vinden

Hoe veranker jij jezelf? Of met andere woorden : waarop baseer jij jezelf voor het maken van de keuzes in jouw leven? Baseer jij jezelf op mensen in je directe omgeving doen, zoals bijvoorbeeld je familie of je vriendenkring? Of ga je de antwoorden in jezelf zoeken?

22 november 2019

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x